kukus - komentarze |
I wszystko sie zepsuło:) Musze popracowac jutro nad swoim blogiem dzisiaj juz nie mam do niego siły:) Powalcze jutro a juz był taki ładny:) Jednak niektórzy ludzie sa prorycji...ale wtajemniczeni wiedza kogo mam na mysli a inny nie musza ...Komar Stachu wy wiecie....Co niektorzy sie domyslają:) Mam nadzieje ze wam sie ułozy z Rdosławem A. Licze na To bo chyba jednak cie Tosiam komarku (bez skojarzeń) Ale fajan z ciebie dziewczyna jedyna która wytrzymuje moj straszny charakte.. ty zawsze wiesz kiedy spojrzec w okno:)"Dla wtajemniczonych" Dziękuje Ci że jestes A ty kochnie akurat Komarkowi buzi mozesz dac:) I nie bede krzyczec a on nie bedzie miał jazd: A TAK NA MARGINESIE NIE ROBCIE JUZ ZE MNIE TAKIEJ WIEDZMY BO CHYBA AZ TAKA STRASZN NIE JESTEM ZE JUZ NA KAZDYM KROKU KAZDY MI WYPOMNIA ZE SIE KŁOCE;(( tRoChE Mi PrZyKrO;( |
|
Tak napisali inni: |
12.12.2004 :: 18:53 :: axs192.neoplus.adsl.tpnet.pl ...:::kOmArEk:: no niestety jak juz kiedys mialam w opisie na naszym swiecie egzystuja ludzie taborety i popierdolency...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12.12.2004 :: 15:57 :: alfa.pukam.pl stachu A wiec lekkie sprostowanie dla dragonball-a Po pierwsze Dagmara nie dowiesz sie o tym od Patrycji, bo ona nic do Ciebie nie ma i nic na Ciebie nie mowi. Chce sie z Toba |
12.12.2004 :: 15:56 :: alfa.pukam.pl stachu A wiec lekkie sprostowanie dla dragonball-a Po pierwsze Dagmara nie dowiesz sie o tym od Patrycji, bo ona nic do Ciebie nie ma i nic na Ciebie nie mowi. Chce sie z Toba |
12.12.2004 :: 15:56 :: alfa.pukam.pl stachu K*** J*** blog:/ Nie chce sie komentarz dodac:/ |
12.12.2004 :: 15:55 :: alfa.pukam.pl stachu |
12.12.2004 :: 15:54 :: alfa.pukam.pl stachu A wiec lekkie sprostowanie dla dragonball-a Po pierwsze Dagmara nie dowiesz sie o tym od Patrycji, bo ona nic do Ciebie nie ma i nic na Ciebie nie mowi. Chce sie z Toba |
12.12.2004 :: 15:53 :: alfa.pukam.pl A wiec lekkie sprostowanie dla dragonball-a Po pierwsze Dagmara nie dowiesz sie o tym od Patrycji, bo ona nic do Ciebie nie ma i nic na Ciebie nie mowi. Chce sie z Toba |
12.12.2004 :: 15:28 :: alfa.pukam.pl stachu A wiec lekkie sprostowanie dla dragonball-a![]() |
12.12.2004 :: 15:18 :: host-81-190-209-70.wroclaw.mm.pl Dagmara Ogólnie chodzi mi o to, że Paweł ja to odbieram tak, że Ty móiwsz że jestem jakaś gorsza od Komara...to że moja znajomośc z Patrycja ma innyc charakter to co innego. Mówisz, że ja wychwalam ankę, Worską i nie wpomniałes o Macku...bo to są moi przyjaciele, na których zawsze moge liczyc. To chyba nic dziwnego, Patrycja ma swoje sprawy a ja swoje. Po szkole ptraktycznie się nie spotykamy, oprócz szkolnyh spraw nic nas nie łaczy. Patrycja, chyba za wiele razy się na sobie zawiodłysmy, żeby móc nazywac sie przyjaciółkami. Ale widze, że dobrałaś się z komarem i dobrze. Ty masz swoich przyjaciół a ja swoich. to wcale nie znaczy, że ja niechce, sie z toba przyjaxnić...po prostu nie mamy jak. Uważam że ejstesmy dobrymi znaomymi jak chcesz pogadac ja z tobba zawsze pogadam i tyle. Szkoda, że takich rzeczy zawsze dowiaduję się z opini Pawła. A nie od ciebie. Skoro uważasz, że źle Cie traktuje no to dlaczego mi tegfo nie powiesz tylko Paweł z tym wyskakuje w najmniej oczekiwanym momencie...Piozatym mam wrażenie że jestem Ci niepotrzebna..bo masz tylu ludzi naokoło siebie. więc równiez stąd wynika moje zachowanie. Zreszta niechce mi się już tłumaczyc. Będziesz chciałą o tym pogadac to wtedy porozmawiamy. a może Ty Paweł chcesz to ze mna wyjasnic? :P Bo widze że masz wiele zastrzeżeń do mojej osoby..Tak nan marginesie naprawde fajny bloczek. Będę tu wpadała i kontrolowała co tam Paweł na mnie wypisuje:P Buźka |
12.12.2004 :: 14:56 :: host-81-190-209-70.wroclaw.mm.pl Dragonek :P Przepraszam Patrycja że w tej chwili uzywam twojego bloga a nie innego sposobu, ale musze teraz coś wyjaśnić...Paweł...Najpierw wypominałes mi, żę źle traktuje Patrycje, mimo iż jest moja |
12.12.2004 :: 01:19 :: alfa.pukam.pl stachu Ale fajne tlo![]() ![]() ![]() |
12.12.2004 :: 01:18 :: alfa.pukam.pl stachu Kochanie wiesz ta praca wymaga lekkiego doswiadczenia ale nie przez gg![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |