![]() |
|||
Księga gości oglądaj Linkownia Blog RadusiaBlog Misiaczka:))))) Wspomnienia Archiwum2025 marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień listopad
Image by: PAULA ![]() |
Witam na moim blogusiu :) Link :: 06.06.2005 :: 19:42 Link :: 08.06.2005 :: 09:23 Wiecie co sobie pomyslałam , że przeciez nie moge sie kłócic z Monika bo ona jest taka zajebista... Ale juz koniec tego tematu czas na ważniejsze sprawyc dla niektorych jest to milosc a dla mnie nauka wiec czas na zakonczenie roku i wybor studiów złozenie papierów i wogole ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(2) Link :: 09.06.2005 :: 16:46 Hej I co widzimy ze pnna Madonna jest tak zajeta ,że nawet na zakończenie roku nie przyszła a szkoda ... No w każdym razie ja dostałam nagrode ... chyba moja pierwsza w zyciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(8) Link :: 09.06.2005 :: 16:56 Żona w czasie stosunku pyta się męża: - A jeśli urodzi się nam dziecko to jak damy mu na imię? Mąż bierze prezerwatywę i robi jeden supełek, drugi, trzeci, po dwudziestym mówi: - Jeśli się stąd wydostanie to nazwiemy go MacGyver. Komentuj(0) Link :: 16.06.2005 :: 12:19 No i po satnie alarmowym. Moj freciszon juz sie lepiej czuje ale nas nastraszył maluch jeden): Dziś sa urodzinki mojego Misia wiec chciałabym mu złożyć najlepisiejsze zyczonka ... zdrówka i wogołe wszystkiego naja naj... Co do awantury miedzy ....a mną... no coż może zrozumieli ... hehe nie sadze w kazdym razie chciałabym zeby ten z ta mordka co tam sie wpisuje przyznał sie kim jest bo cos mi to wyglda na kogos z naszej klasy...ale to tylko podejrzenia mniejsza o to.... kochani w sobote pijemy za Pawełka zdrowie....pamietajcie to juz 21 latek na karku hehe ![]() Komentuj(7) Link :: 21.06.2005 :: 15:40 no i po urodzinkach Pawełka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(2) |