Księga gości oglądaj Linkownia Blog RadusiaBlog Misiaczka:))))) Wspomnienia Archiwum2024 listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień listopad
Image by: PAULA |
Witam na moim blogusiu :) Link :: 24.02.2005 :: 17:06 Link :: 26.02.2005 :: 22:23 I już po feriach A szkoda teraz maturka i tyle prace na polski już kończe wiec teraz wos i anglik są najważniejsze i ten ciężki tydzień w szkoleAle moze nie będzie tak zle. Moja "niby" przyjaciółka nadal ma mnie w dupie , jak myslicie czy jak ktoś woli impreze u mało znanego kolegi, przez tydzien nic nie wyjaśnił to zalezy mu na przyjaźni?? Ja mysle , że nie bo okres poznawania się ze swoim lubym nie ma nic do tego skoro nie ma czasu na spotkanie bo chce byc z nima sam na sam a do innych chodzi?? Nie wyjasnia bo nie ma czasu?? Tydzień to za mało?? Hmmm Samo oceńcie... Komentuj(5) Link :: 28.02.2005 :: 17:33 I piuerwszy dzień szkoły mam już za sobą ale polewka Wiedzieliscie , że w Paryżu sa pozostałości po bombie atomowej?? ja tez nie A teraz powrót do nauki hmmm Zaczynam nauke i nie ma co w końcu czas na to Kocham Cię mój mały przedsiębiorcooj słonko słonko Na razie tyle bo nie mam czasu na długi wpis a moja ..... nadal sie nie odzywa ale chyba nie bede nad tym ubolewac zdegradowac ja na nizsze stanowisko?? chyba tak bedzie lepiej bo to widac obu nam nie lezy Komentuj(2) |